Ilmaiset kotisivut

Onko sellaisia? Pelkillä kotisivuilla ei myydä mitään. Ota yhteyttä niin tehdään teille ilmaiset kotisivut. Kuten tiedätte ilmaisia lounaita ei ole. Meidän markkinointipalveluissa kotisivut ovat ilmaiset.
Ota yhtyettä

Verkkosivut ovat väsymätön myyntikanavanne

Verkkosivujen neljä pääelementtiä ovat hyvä tekninen toteutus, tyylikäs nykyaikainen ulkoasu ja mobiiliedellä suunniteltu toteutus, sekä sivun latausnopeus. Yhdessä nämä saavat asiakkaan viettämään aikaa sivustollanne enemmän.

Tyylikkäät verkkosivut luovat luotettavuutta

Verkkosivujen neljä pääelementtiä ovat hyvä tekninen toteutus, tyylikäs nykyaikainen ulkoasu ja mobiiliedellä suunniteltu toteutus, sekä sivun latausnopeus. Yhdessä nämä saavat asiakkaan viettämään aikaa sivustollanne enemmän.

Keräät enemmän asiakkaita

Verkkosivujen neljä pääelementtiä ovat hyvä tekninen toteutus, tyylikäs nykyaikainen ulkoasu ja mobiiliedellä suunniteltu toteutus, sekä sivun latausnopeus. Yhdessä nämä saavat asiakkaan viettämään aikaa sivustollanne enemmän.

Hakukoneoptimointi - SEO

Teemme sivuston teknisen toteutuksen ja optimoimme sisällöt niin, että asiakkaanne löytävät sivustonne hyvin Googlen hakutuloksista. Näin sivustollenne virtaa ilmaista liikennettä, eikä markkinointinne sammu koskaan. Me käytämme oikeasti aikaa sivujenne suunniteluun ilman sivukoneita tai tehtaita.

Nykyaikaiset kotisivut yritykselle

Helppokäyttöiset kotisivut houkuttelevat asiakastasi kuluttamaan työllä ja vaivalla tuottamiasi sisältöjä. Vaivaton navigointi, looginen sivurakenne, asiaankuuluvat linkitykset ja selkeä viestintä pitävät asiakkaan ostopolullaan. Asiakkaan ohjaaminen tekstein, värein ja kuvin sekä toimintokehottein tuo yrityksellesi enemmän kauppaa.

Me toteutamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat, näyttävät ja käyttäjäystävälliset kotisivut. Suunnittelemme ja toteutamme sivustot käyttäen WordPress -julkaisujärjestelmää. Lue miksi mielestämme WordPress -kotisivut on hyvä valinta sinunkin yrityksellesi.

Mobiilissa toimivat hakukoneystävälliset WordPress -kotisivut

Monella toimialalla sivustoja selataan nykyisin enimmäkseen puhelimella. Mobiilissa moitteettomasti toimiva ja helppokäyttöinen sivusto on paitsi hyvää asiakaspalvelua mutta myös tärkeä verkkonäkyvyyden kannalta. Hakukoneet arvostavat jo nyt enemmän laadukkaita mobiilisivustoja. Googlen hakutuloksissa sijoittuminen määräytyy pitkälti sivustosi mobiiliversion perusteella.

Asiakkaat etsivät ratkaisua ongelmaansa Googlesta. Jotta he löytäisivät sinun kotisivusi, pitää hakukoneen työtä helpottaa optimoimalla kotisivut ja niille tuotettu sisältö sitä varten. Kotisivujen looginen sivurakenne ja linkitykset, eri elementtien nimeämiskäytännöt ja runsas monimediallinen sisältö kertovat hakukoneelle sivun aihepiirin, ja Google osaa tarjota asiakkaille haluamiamme hakutuloksia.

WordPress -kotisivujen vahvuutena on runsas laajennettavuus. Tarjolla on paljon lisäosia, joilla sivuston toiminnallisuuksia saadaan laajennettua. Jos valmiita ratkaisuja ei löydy, voidaan niitä toteuttaa räätälöidysti juuri haluttuun tarpeeseen.

Sosiaalisen median kanavat

Aktiivinen läsnäolo niissä sosiaalisen median kanavissa, joissa potentiaaliset asiakkaasi viettävät aikaa pitää yrityksesi heidän mielessään ostopäätöstä tehdessä. Sosiaaliset signaalit ja sisältöjen leviäminen vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteen. Kanavien perustaminen ja brändäys yrityksesi näköiseksi sekä ajantasainen tieto ovat tärkeät ensimmäiset askeleet sosiaalisen median läsnäolon rakentamisessa.

Digitaalisen markkinoinnin mittarit ja työkalut

Todentaaksemme kotisivuille ja digitaaliselle markkinoinnille asetettujen tavoitteiden toteutumisen rakennamme yrityksellesi Google Analytics -mittariston. Mittaristo kertoo reaaliajassa digimarkkinoinnin tuottamista tuloksista. Työkaluilla saadaan paljon tietoa esimerkiksi siitä, miten sivustosi sijoittuu hakutuloksissa, millaisilla hauilla asiakkaat löytävät sivut sekä mitä kehityskohteita sivustollasi on.

Miksi verkkosivuihin kannattaa panostaa aikaa ja ajatusta?

Huono kotisivu on kuin huono myyjä,  se vakuuttaa asiakkaan vain siitä, että kyseisen yrityksen kanssa ei kannata tehdä yhteistyötä.

Hyvä verkkosivusto on puolestaan kuin hyvä myyjä. Se vakuuttaa ja tuottaa kauppaa. Hyvät verkkosivut ovat selkeät ja tyylikkäät, jolloin ne kasvattavat luottamusta yritystänne kohtaan. Niitä on miellyttävä käyttää, koska ne tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta. Tällöin asiakas löytää sen mitä tuli etsimään ja ohjautuu kohti yhteydenottoa tai ostoa.

On tutkittu, että yhden sekunnin lisäviive sivuston latausajoissa lisää sivustolta poistuneiden asiakkaiden määrää 7%:illa. Tätä et halua, ja siksi panostamme sivuston tekniseen toteutukseen huolella, jotta se toimii optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Verkkosivut ovat koko digitaalisen markkinointinne tukipilari, koska jokainen markkinointikanava ohjaa kävijät sivuillenne. Jos sivunne eivät toimi halutulla tavalla, niin markkinointinne ei toimi halutulla tavalla.
kotisivut yrityselle

Ota yhteyttä

Olemme tehneet kotisivuja ja verkkokauppoja kymmenien vuosien ajan. Ota yhteyttä ja ideoidaan teille toimivat ja nykyaikaiset nopeat kotisivut joita on äärettömän helppo päivittää myös itse. Samalla voimme käydä läpi referenssiämme mitä olemme tehneet vuosien varrella.
Ota yhteyttä >>
userscartchart-barsthumbs-up