Digimediat logo

Kotisivut yrityksellesi

Web-sivut, nettisivut, verkkosivut, kotisivut - loistavalla markkinointikeinolla on monta eri nimitystä, mutta kaikilla sama tarkoitus: siivittää sinun yrityksesi menestykseen!
Pyydä tarjous kotisivuista >

Verkkosivut - väsymätön tapa markkinoida

Me suunnittelemme ja toteutamme sinun yrityksellesi ajanmukaiset WordPress-verkkosivut, jotka voit itse vaivattomasti päivittää mukaan tulevan graafisen editorin avulla.
Lisäksi teemme kaikkiin sivuihin hakukoneoptimoinnin yrityksesi toimialan mukaisesti.

Verkkosivujen neljä tärkeintä elementtiä ovat:

•  ammattimainen tekninen toteutus
•  tyylikäs ja innovatiivinen ulkoasu
•  mobiililähtöinen suunniteltu toteutus
•  sivun latausnopeus

Hakukoneoptimointi - SEO

Teemme sivustosi teknisen toteutuksen ja optimoimme sisällöt niin, että käyttäessään hakukonetta asiakkaasi löytävät yrityksesi helposti.
Tämä mahdollistaa jatkuvan potentiaalisten asiakkaiden virran eikä markkinointi ”nuku koskaan”.

Nykyaikaiset kotisivut yritykselle

Helppokäyttöiset kotisivut houkuttelevat asiakastasi kuluttamaan työllä ja vaivalla tuottamiasi sisältöjä. Vaivaton navigointi, looginen sivurakenne, asiaankuuluvat linkitykset ja selkeä viestintä pitävät asiakkaan ostopolullaan. Asiakkaan ohjaaminen tekstein, värein ja kuvin sekä toimintokehottein tuo yrityksellesi enemmän kauppaa.

Me toteutamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat, näyttävät ja käyttäjäystävälliset kotisivut. Suunnittelemme ja toteutamme sivustot käyttäen WordPress -julkaisujärjestelmää. Lue miksi mielestämme WordPress -kotisivut on hyvä valinta sinunkin yrityksellesi.

Mobiilissa toimivat hakukoneystävälliset WordPress -kotisivut

Monella toimialalla sivustoja selataan nykyisin enimmäkseen puhelimella. Mobiilissa moitteettomasti toimiva ja helppokäyttöinen sivusto on paitsi hyvää asiakaspalvelua mutta myös tärkeä verkkonäkyvyyden kannalta. Hakukoneet arvostavat jo nyt enemmän laadukkaita mobiilisivustoja. Googlen hakutuloksissa sijoittuminen määräytyy pitkälti sivustosi mobiiliversion perusteella.

Asiakkaat etsivät ratkaisua ongelmaansa Googlesta. Jotta he löytäisivät sinun kotisivusi, pitää hakukoneen työtä helpottaa optimoimalla kotisivut ja niille tuotettu sisältö sitä varten. Kotisivujen looginen sivurakenne ja linkitykset, eri elementtien nimeämiskäytännöt ja runsas monimediallinen sisältö kertovat hakukoneelle sivun aihepiirin, ja Google osaa tarjota asiakkaille haluamiamme hakutuloksia.

WordPress -kotisivujen vahvuutena on runsas laajennettavuus. Tarjolla on paljon lisäosia, joilla sivuston toiminnallisuuksia saadaan laajennettua. Jos valmiita ratkaisuja ei löydy, voidaan niitä toteuttaa räätälöidysti juuri haluttuun tarpeeseen.

WordPress -Kotisivun hinta

Meiltä saatte kotisivut alkaen 490€. alv. 0.

Sosiaalisen median kanavat

Aktiivinen läsnäolo niissä sosiaalisen median kanavissa, joissa potentiaaliset asiakkaasi viettävät aikaa pitää yrityksesi heidän mielessään ostopäätöstä tehdessä. Sosiaaliset signaalit ja sisältöjen leviäminen vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteen. Kanavien perustaminen ja brändäys yrityksesi näköiseksi sekä ajantasainen tieto ovat tärkeät ensimmäiset askeleet sosiaalisen median läsnäolon rakentamisessa.

Digitaalisen markkinoinnin mittarit ja työkalut

Todentaaksemme kotisivuille ja digitaaliselle markkinoinnille asetettujen tavoitteiden toteutumisen rakennamme yrityksellesi Google Analytics -mittariston. Mittaristo kertoo reaaliajassa digimarkkinoinnin tuottamista tuloksista. Työkaluilla saadaan paljon tietoa esimerkiksi siitä, miten sivustosi sijoittuu hakutuloksissa, millaisilla hauilla asiakkaat löytävät sivut sekä mitä kehityskohteita sivustollasi on.

Miksi sinun kannattaa panostaa yrityksesi kotisivuihin?

Huolimattomasti tehdyt kotisivut ovat kuin huono myyjä ja kaikki tietävät, että huono myyjä ei tee tulosta, vaan ainoastaan tappiota.
Huolimattomasti tehdyt sivut saavat asiakkaan ”äänestämään jaloillaan” eli hakeutumaan kilpailijalle ja tätähän me emme halua.

Kun yrityksesi kotisivut on toteutettu hyvin suunnittelemalla ja vielä paremmin tekemällä, asiakkaat löytävät yrityksesi takuuvarmasti.

”Moni kakku päältä kaunis” pätee kuitenkin kotisivuissakin.

Jos sivut ovat ulkoisesti viimeisen päälle, mutta hakukoneoptimointi on tehty väärin tai jopa jätetty tekemättä kokonaan, silloin asiakkaiden on lähes mahdotonta löytää yritystäsi tuhansien muiden nettisivujen joukosta.

Tässä me tulemme mukaan kuvaan!

Me teemme sinun yrityksesi kotisivuille kaiken tarvittavan aina ulkoasusta sisältöihin, unohtamatta tietenkään hakukoneoptimointia, jokaisen yrittäjän parasta ystävää!

Luovasti ja ajatuksella tehdyt sivut ovat kuin hyvä myyjä; asiakkaita virtaa sisään tasaisena virtana ja kauppa käy koko ajan.

Hyvät kotisivut ovat selkeät, teknisesti moitteettomat ja tyylikkäät, jolloin ne lisäävät asiakkaiden tuntemaa luottamusta sinun yritystäsi kohtaan.
kotisivut yrityselle
Hyviä kotisivuja on vaivatonta käyttää, asiakkaalle tulee tunne, että yrityksesi välittää hänestä ja näin hän ohjautuu luontevasti kohti ostoa tai yhteydenottoa.

Tehtyjen tutkimusten mukaan jo ainoastaan yhden sekunnin viive sivujen latausajassa lisää sivustoilta poistuvien asiakkaiden määrää lähes 10%:lla!
Tätä et luonnollisestikaan halua, emmekä halua mekään.
Siksi panostamme yrityksesi sivujen tekniseen toteutukseen ja varmistamme, että sivusi toimivat optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Kotisivut ovat koko digitaalisen markkinoinnin kivijalka, koska jokainen markkinointikanava ohjaa kävijät sinun yrityksesi sivuille.
Jos sivut eivät toimi toivotusti, myöskään yrityksesi markkinointi ei toteudu toivotulla tavalla.


Kun haluat taidolla ja tehokkuudella toteutetut, innovatiiviset ja yksilölliset kotisivut sinun yrityksellesi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Olemme tehneet kotisivuja ja verkkokauppoja kymmenien vuosien ajan. Ota yhteyttä ja ideoidaan teille toimivat ja nykyaikaiset nopeat kotisivut joita on äärettömän helppo päivittää myös itse. Samalla voimme käydä läpi referenssiämme mitä olemme tehneet vuosien varrella.
Ota yhteyttä >>
cartchart-barsthumbs-up