Digimediat logo

WordPress-kotisivut yritykselle - miksi niiden valinta on järkevää

Yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen digitaalista markkinointia ja niiden tulee heijastaa yrityksen brändiä ja tarjota kävijöille tarvittavat tiedot yrityksen tuotteista tai palveluista. WordPress on yksi suosituimmista verkkosivujen rakentamisen alustoista, ja sen avulla voit luoda ammattimaiset, toimivat ja helposti hallittavat kotisivut yritykselle.
Pyydä tarjous kotisivuista >

Miksi valita WordPress yrityksen verkkosivujen rakentamiseen?

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joka on saatavilla ilmaiseksi. Se tarjoaa runsaasti lisäosia ja teemoja, joiden avulla voit luoda juuri sellaisen sivuston kuin haluat. WordPress on myös erittäin helppokäyttöinen, ja se soveltuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Se sopii erinomaisesti myös e-commerce-sivustojen rakentamiseen.
Kotisivut

WordPressin edut yrityksen verkkosivujen rakentamisessa

 • Helppokäyttöisyys: WordPress on erittäin helppokäyttöinen alusta, ja sen avulla voit luoda ja hallita verkkosivuja ilman teknistä taitoa.
 • Lisäosat ja teemat: WordPress tarjoaa runsaasti lisäosia ja teemoja, joiden avulla voit lisätä sivustoosi erilaisia toimintoja ja luoda juuri sellaisen sivuston kuin haluat.
 • SEO-ystävällinen: WordPress on SEO-ystävällinen alusta, ja sen avulla voit helposti optimoida sivustosi hakukoneiden näkökulmasta.
 • Skaalautuvuus: WordPress soveltuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille, ja sen avulla voit luoda niin yksinkertaisia kuin monimutkaisempiakin verkkosivuja.
 • Tukea saatavilla: WordPress on suosittu alusta, ja sen käyttäjille on saatavilla runsaasti tukea ja dokumentaatiota.

Miten luoda yritykselle sopiva WordPress-sivusto

 1. Valitse sopiva alusta: WordPress.org tai WordPress.com
 2. Valitse sopiva teema: Valitse teema, joka sopii yrityksesi tarpeisiin ja brändiin.
 3. Asenna tarvittavat lisäosat: Asenna tarvittavat lisäosat sivuston toiminnallisuuksien tukemiseen, kuten e-commerce, bloggaaminen, sosiaalisen median integraatiot jne.
 4. Määritä sivuston rakenne ja sisältö: Määrittele sivuston rakenne ja sisältö, jotta se vastaa yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.
 5. Optimoi sivusto hakukoneille: Optimoi sivusto hakukoneille, käytä oikeita avainsanoja ja varmista että sivuston rakenne ja sisältö tukevat hakukoneoptimointia.
 6. Testaa ja julkaise sivusto: Testaa sivusto ennen julkaisua varmistaaksesi että kaikki toimii kuten pitää. Julkaise sivusto ja aloita markkinointi.
 
On tärkeää huolehtia sivuston ylläpidosta ja päivittämisestä jatkuvasti. Tämä varmistaa että sivusto pysyy ajan tasalla ja tarjoaa kävijöille ajankohtaista tietoa.

WordPress -Kotisivun hinta

Verkkosivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä ja hintahaitaria löytyy moneen lähtöön. Tässä on arvioitu WordPress-kotisivut sekä niiden hinta.

Sivujen lukumäärä, kuvien määrä ja muokkaustarpeet sekä muokattavien elementtien ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. Jos tarvitset hakukoneoptimointia, kieliversioita,  tai vaikka analytiikkaa, se vaikuttaa työn määrään.

WordPress -kotisivujen hinta alkaen 890€ meiltä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen teon hinta juuri sinun tarpeisiin. Verkkosivujen perustaminen on hintansa arvoinen!

Miksi sinun kannattaa panostaa yrityksesi kotisivuihin?

Huolimattomasti tehdyt kotisivut ovat kuin huono myyjä ja kaikki tietävät, että huono myyjä ei tee tulosta, vaan ainoastaan tappiota.
Huolimattomasti tehdyt sivut saavat asiakkaan ”äänestämään jaloillaan” eli hakeutumaan kilpailijalle ja tätähän me emme halua.

Kun yrityksesi kotisivut on toteutettu hyvin suunnittelemalla ja vielä paremmin tekemällä, asiakkaat löytävät yrityksesi takuuvarmasti.

”Moni kakku päältä kaunis” pätee kuitenkin kotisivuissakin.

Jos sivut ovat ulkoisesti viimeisen päälle, mutta hakukoneoptimointi on tehty väärin tai jopa jätetty tekemättä kokonaan, silloin asiakkaiden on lähes mahdotonta löytää yritystäsi tuhansien muiden nettisivujen joukosta.

Tässä me tulemme mukaan kuvaan!

Me teemme sinun yrityksesi kotisivuille kaiken tarvittavan aina ulkoasusta sisältöihin, unohtamatta tietenkään hakukoneoptimointia, jokaisen yrittäjän parasta ystävää!

Luovasti ja ajatuksella tehdyt sivut ovat kuin hyvä myyjä; asiakkaita virtaa sisään tasaisena virtana ja kauppa käy koko ajan.

Hyvät kotisivut ovat selkeät, teknisesti moitteettomat ja tyylikkäät, jolloin ne lisäävät asiakkaiden tuntemaa luottamusta sinun yritystäsi kohtaan.
kotisivut yrityselle
Hyviä kotisivuja on vaivatonta käyttää, asiakkaalle tulee tunne, että yrityksesi välittää hänestä ja näin hän ohjautuu luontevasti kohti ostoa tai yhteydenottoa.

Tehtyjen tutkimusten mukaan jo ainoastaan yhden sekunnin viive sivujen latausajassa lisää sivustoilta poistuvien asiakkaiden määrää lähes 10%:lla!
Tätä et luonnollisestikaan halua, emmekä halua mekään.
Siksi panostamme yrityksesi sivujen tekniseen toteutukseen ja varmistamme, että sivusi toimivat optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Kotisivut ovat koko digitaalisen markkinoinnin kivijalka, koska jokainen markkinointikanava ohjaa kävijät sinun yrityksesi sivuille.
Jos sivut eivät toimi toivotusti, myöskään yrityksesi markkinointi ei toteudu toivotulla tavalla.


Kun haluat taidolla ja tehokkuudella toteutetut, innovatiiviset ja yksilölliset kotisivut sinun yrityksellesi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Olemme tehneet kotisivuja ja verkkokauppoja kymmenien vuosien ajan. Ota yhteyttä ja ideoidaan teille toimivat ja nykyaikaiset nopeat kotisivut joita on äärettömän helppo päivittää myös itse. Samalla voimme käydä läpi referenssiämme mitä olemme tehneet vuosien varrella.
Ota yhteyttä >>