Digimediat logo

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Hyvin kirjoitettu teksti ja luovasti suunniteltu kuvitus ovat kaiken tehokkaan viestinnän kivijalka.
Kun sinulla on sanat kadoksissa, me autamme. 
Ota yhteyttä

 Sisällöntuotantopalvelut yrityksille

armalla otteella tehty teksti on edelleen viestinnän kuningas ja se tulee jatkossakin olemaan kaiken pohja, jolle yrityksen viestintä rakennetaan.

Meiltä saat tekstisisältöjä, jotka kertovat sinun yrityksesi sanoman mieleenpainuvasti ja selkeästi kotisivuilla, blogeissa, sosiaalisessa mediassa sekä tietenkin erilaisissa myynti- ja markkinointitilaisuuksissa.
Me olemme sinua varten silloin, kun haluat yksilöllistä tekstisisältöä ja samalla säästää omaa aikaasi.
Tuotamme niin ikään kokonaan uutta sisältöä kuin myös hienosäädämme sinun raakileesi julkaisuvalmiiksi hakukonenäkyvyyttä unohtamatta.

Meidän sisällöntuotantopalvelumme avulla saat nopeasti tehokkaasti käyttöösi juuri sinulle tehdyt tekstit ja kuvat, jotka ovat valmiita jaettavaksi nettisivuille ja erilaisille somekanaville.

Ensin rivakka aloituspalaveri, sen jälkeen tarmokas tuotanto

Sisällöntuotanto alkaa rivakalla aloituspalaverilla. Siinä selvitämme yhdessä tavoitteet, kohderyhmät, aiheet, aikataulun ja viestinnän tyylin (tone of voice).

Muutaman tunnin palaveriin ei tarvitse valmistautua sen kummemmin, kunhan paikalla ovat vastuuhenkilöt.

Palaverin pohjalta me teemme alustavan toteutussuunnitelman, jonka tarkennamme yhdessä sinun kanssasi sisältösuunnitelmaksi. Sen jälkeen voi alkaa tarmokas tuotanto.

Sisällöt rakentavat materiaalit keräämme keskustelemalla kasvotusten, puhelimitse tai verkon yli. Lopulliset tekstit viimeistelemme niin, että sinä voit olla niihin tyytyväinen.

Hoidamme hommat alusta loppuun

Teemme sisällöntuotannon lisäksi myös julkaisun ja jakelun puolestasi.

Julkaisemme sisällöt sivustollasi ja monimuotoisilla markkinoinnin keinoilla varmistamme niiden näkyvyyden eri kanavissa. Varmuuden sisältöjen onnistumisesta saat mittaroinnistamme.

Laadukas sisältö näkyy Googlessa paremmin

70% netin käyttäjistä klikkaa auki kolme ensimmäistä hakutulosta. Mitä pidempiä, laadukkaampia ja hakusanapainotteisempia sisältöjä sivustoltasi löytyy, sitä korkeammalle pääset Googlen hauissa.

Me suunnittelemme aina sisällön seuraavien lähtökohtien mukaisesti:

  • hakusanatutkimus
  • Hakusanatrendit
  • sivuston rakenne
  • kohdeyleisöä kiinnostava sisältö