Ulkoistettu markkinointipäällikkö

Onko yrityksesi markkinoinnin kokonaiskuva usvan peitossa? Tarvitsetko yritykseesi jonkun, jolta kysyä mitä vain markkinoinnista?
Pyydä tarjous >>

Ulkoistettu markkinointipäällikkö yrityksille

Markkinointi on muuttunut tärkeäksi osa-alueeksi pk-yrityksen toimintaa. Omien palveluiden tunnettuus ja työnantajakuvan kehittäminen vaativat jatkuvaa markkinointia ja uusia ideoita. 

Markkinoinnin erilaiset mahdollisuudet ja uudet kanavat sekä niiden hallitseminen vaativat aikaa ja osaamisen ylläpitoa. Tätä ei pk-yrityksissä aina löydy. Näin markkinointi on helposti tuuliajolla.

Ketkä hyötyvät palvelusta? 

Ulkoistettu markkinointipäällikkö on tarkoitettu pääosin pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja olla näkyvillä. Kasvun mahdollisuudet kuitenkin tuntuvat tyssäävän yrityksen sisäisen osaamisen puutteeseen nykyaikaisen markkinoinnin osalta tai yksinkertaisesti ajan puutteeseen. Näin markkinointi ei ole tällä hetkellä oikein kenenkään vastuulla.

Mitä palvelu pitää sisällään?

Isossa kuvassa saat yrityksen käyttöön oman yksilöidyn markkinoinnin asiantuntijan. Saat näkemystä, kokemusta ja parhaita käytäntöjä juuri sinun yrityksesi markkinointiin.

Enää sinun ei tarvitse selvittää kaikkea markkinointiin liittyvää itse ja potea jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta. 

Nyt saat sen kuuluisan jonkun palvelukseen:

  • Joku joka selvittää puolestasi parhaat ja kustannustehokkaimmat markkinointiratkaisut
  • Joku jolta kysyä vinkkejä omaan markkinointiin
  • Joku jonka kanssa ideoida ja käydä läpi omaa markkinointia koordinoidusti
  • Joku joka ideoi puolestasi uusia kulmia markkinointiin
  • Joku joka toimii ensisijaisena kontaktina yrityksesi markkinointiin esimerkiksi teidän omilla verkkosivuilla

Kuka sopisi sinun markkinointipäälliköksi?

Meillä on tarjota yrityksen tarpeisiin useita markkinointipäälliköitä erilaisilla ydinosaamisilla. Kaikilla on vahva tausta yleisestä markkinointiosaamisesta.